Összekapcsolt helyiségek
Az összekapcsolt szobák modul segítségével kapcsolatokat hozhatunk létre a beállított szobák és helyiségek között. Ezek a kapcsolatok különösen akkor bizonyulnak hasznosnak, ha például az ingatlan egészét és az egyes lakásokat is ki szeretnénk adni. A szobák közötti kapcsolat biztosítja, hogy ha az szálláshely egészét lefoglalják, az egyes lakások is foglaltként jelenjenek meg; fordítva, ha valaki csak az egyik lakást foglalja le, az ingatlan egészének lefoglalási lehetősége már nem lesz elérhető.
Hasonlóképpen, ez a funkció például hostelek üzemeltetéséhez is használható, azaz az ágyak egyedi értékesítéséhez.
Kapcsolat létrehozása szobatípusok között

A beállítás nagyon egyszerű. Kattintsunk az „Új kapcsolat” gombra, majd egyszerűen válasszuk ki, melyik szoba a „főszoba”, és melyek a „részei”. Alul egy szöveges magyarázat található arról, hogy a foglalás esetén az egyes szobák hogyan fognak egymással funkcionálni.
Lehetőség van más helyszínek bevonására is a csomagba. Például a szauna külön is lefoglalható, de a teljes szálláshely részeként is.
Lehet, hogy a funkció használatához kisebb módosításokat kell végrehajtani a szobatípusainkon (például eddig egyes lakásokként értékesítettük az ingatlant, de nem hoztunk létre „teljes ingatlan” szobatípust). Vessünk egy gyors pillantást egy példabeállításra:

„Összekapcsolt szoba – egész” szobatípus > csak egy szobát tartalmaz, amely 8 fő befogadására alkalmas. A vendég a teljes ingatlant / nyaralót / hostel szobát foglalja le maximum 8 fő részére.
„Szoba egy nagy lakáson belül” szobatípus > ez a típus 4 konkrét lakást tartalmaz, amelyek mindegyikében két ágy található.
Mivel most már mind az egyes elemek, mind az egész szobatípusként van beállítva, ez azt jelenti, hogy árlistát, korlátozásokat, fotógalériát, leírást stb. kell beállítani hozzájuk, hogy egyértelmű legyen, mikor és milyen feltételek mellett foglalható az egész vagy annak elemei.
Automatikus foglalási lezárás foglalás alapján

A kapcsolt szobák általános beállításai között szerepel az automatikus szobazárás is. A logika egyszerű: ha az egész egységet lefoglalom, akkor az egyes részeket nem lehet lefoglalni. Ha egy vagy több részt lefoglalok, akkor az egész egységet nem tudom lefoglalni.
Ha bármilyen okból kézzel szeretnénk lezárni a szobákat, kikapcsolhatjuk ezt a funkciót.
A foglalási panelen minden automatikusan működik; lásd alább. A már nem foglalható szobákhoz automatikusan létrejön egy színnel megkülönböztetett blokk (értékesítési lezárás), függetlenül attól, hogy az eredeti foglalást manuálisan hoztuk létre, vagy az R+ rendszerből, illetve egy channel managerről érkezett.

Fontos információ
Fontos, hogy ha a funkció használata érdekében módosítjuk a szobatípusokat, akkor a Previo-ban újra kell konfigurálni a fent említett beállításokat (például árak, fotógalériák stb.); és ha a teljes szálláshelyet és az egyes apartmanokat channel manageren keresztül nemzetközi foglalási platformokon is kínáljuk, akkor szükség lehet az összekötés módosítására (például bizonyos szobák összekapcsolására).
Használata az R+ rendszerben
A RESERVATION+ szintén figyelembe veszi a szobák/térségek összekapcsolását. A weboldal látogatója (lásd a fenti szobabeállítások példáját) 1–4 különálló apartmant vagy a teljes ingatlant is lefoglalhatja.
Ha a felhasználó először az R+ rendszerben az egyik apartmant választja ki foglalásra, akkor már nem lesz lehetséges az egész ingatlant is belevenni ebbe a foglalásba (és fordítva).